četvrtak, 26. rujna 2019.

OSVOJENO PRVO MJESTO NA TURNIRU U GORNJEM VAKUFU





Kao prvo da se zahvalimo domaćinu turnira,,,koji su sve ekipe doćekali raširenih ruku i priredili - doček koji je bio fantastičan. Organizacija,suđenje,igra, nakon toga zajedničko druženje uz obilan ručak i muziku,,sve je bilo na vrhunskom nivou,
Što se tiče naših momaka ,naslućivali smo da će osvojiti jednu od titula,,naravno ne podcjenivši nit jednu drugu ekipu, Jer tu su bili momci iz Breze,koji su se plasirali u Premijer ligu, što nije mala stvar i također momci iz Kaknja,predvođeni iskusnim trenerom Hajrudinom Zekićem (Zeka) koji već godinama mogu parirati svakoj ekipi iz bilo koje lige,,jednostavno ekipa za veliki respekt.

I tako igrom slučaja u finalu su se našli naši momci iz Mostara i momci ekipe iz Kaknja.
To finale se pretvorilo u mehlem za oči,,jer se većina poena igrala veoma dugo. Velikom borbenošću i zalaganjem Mostarci osvajaju prva dva seta , Kada se činilo da je već "varen pilav", momci iz Kaknja ubacuju u petu brzinu i izjednačavaju  na 2:2 . Peti set uvijek može otići na bilo čiju stranu i tako uz malo sreće i zalaganja taj set pripada Mostarcima, koji ujedno osvajaju prvo mjesto na turniru.

Još jednom da se zahvalimo organizatoru i svim ekipama ne veoma fer i korektnoj igri.

SPORTSKI POZDRAV IZ MOSTARA !!!!!

U nastavku nekoliko fotografija sa turnira.
























OBAVJEŠTENJE