nedjelja, 8. studenoga 2020.

REZULTATI I TABELA NAKON ŠESTOG KOLA-PRVA LIGA SSO BIH/SEZONA 2020/2021 I TABELE PREMIJER I DRUGE LIGE

 




U šestom kolu Prve lige SSO BIH, danas je odigrana samo jedna utakmica-KSO"Bosna: SDIO"Neretva

Ostale utakmice su odgođene,uzrok Covid 19.

Iako su naši momci došli u Zenicu sa samo šest igrača, ipak su pružili solidan otpor iskusnoj ekipi KSO"Bosna" koji su imali mnogo veći roster, što je donekle i presudilo porazu naše ekipe. Prvi set krenuo solidno, ali polovinom prvog seta, domaćini se odvajaju i set završava rezultatom-(25:19). U drugi set naši momci ulaze nešto jače, i bez obzira što domaćini i u ovom setu prave određenu al ne nedostižnu razliku,,set odlazi u korist Mostaraca i završava rezultatom-(23:25). Treći set se igrao skoro pa poen za poen,sve dok se naši momci nisu odvojili na rez. 14:17,,domaća ekipa traži tajm-aut i nakon povratka dostižu razliku i set završavaju u svoju korist, rezultatom-(25:21). Četvrti set pokazuje koliko je bitan roster ekipe i domaćin osvaja i ovaj set rez. (25:18) i meč završava rezultatom -3:1.  Domaćinu zahvaljujemo na fer i korektnoj igri, što je uvijek vrijedno spomena.

Igrač utakmice: Bajramović Haris -(KSO"Bosna")

Napomenut ćemo, da je: službenim rezultatom registrovana  i prekinuta utakmica V kola:

IOK ‘‘A.S Huso-Maglaj‘‘ : IOK ‘‘Tigar ‘119‘‘ 3 : 0

25:0/ 25:0/ 25:0/


Sastav ekipa:

                   SDIO"Neretva": Mirsad Demirović,Omer Isić, Mladen Vujadinović,Hasan Kurtović,Sanil Đulić,Mustafa Aškraba i predsjednik kluba Hadži-Velija Klepo.


                   KSO"Bosna"- Muraćević Mirsad, Bajramović Mehmedalija, Bajramović Haris, Imamović Almir, Huseinović Jasmin, Ibrahimagić Melsudin, Čamdžić Benjamin, Durmiš Nijaz, Šabanović Mensur i vođa,trener kluba-Šehić Mirsad-Šeha.





U nastavku možete vidjeti tabele Premijer i Prve lige SSO BIH i fotografije utakmice KSO"Bosna": SDIO"Neretva"








FOTO


















SPORTSKI POZDRAV IZ MOSTARA !!!!!!!

OBAVJEŠTENJE