petak, 11. studenoga 2022.

DERBI PRVE LIGE-JUG, ŠESTO KOLO-SSO BIH-SEZONA 2022/2023

 


Kao što možete vidjeti ,u nedjelju 13.11.2022g. igra se derbi šestog kola. Ovo je utakmica koja će najvjerovatnije odlučiti o jesenjem prvaku ove sezone. Iz tog razloga poželimo mnogo sreće ,,Mostarskim lavovima"




Sve utakmice VI kola:

1

SKISO“SLOGA

OKI“VITEZ“

2

OKI“KAKANJ 92“

OKI“BREZA“

3

SID“IGMAN“

KSO“BOSNA“

4

SDIO“NERETVA“

UOKI“OPĆINA ILIDŽA“

 

Srebro zlatnog sjaja !!!! -Sarajevo-Bosna i Hercegovina- Svjetsko prvenstvo u sjedećoj odbojci 2022

 


Bez obzira na izgubljeno finale,,naši momci zauvijek ostaju,,Zlatni momci". Naše ZLATME MOMKE, teško je opisati u jednom tekstu, jer put uspjeha i slave traje već preko 26 godina. Nikog od njih nema potrebe posebno isticati, svi mi dobro znamo da je odbojka kolektivni sport, gdje individua jednog čovjeka u ovom sportu ne igra veliku ulogu. Kompaktna cjelina naše reprezentacije je već odavno postala sama za sebe jedna individua, koja je od samog osnivanja krenula putem uspjeha. Igrati u dresu jedne države je veoma velika čast, al igrati u dresu države Bosne i Hercegovine, e to je već nešto posebno i jednostavno neopisivo.Jednostavno rečeno , ovi momci igraju srcem za državu, upravo onako kao što su devedesetih godina istim tim srcem branili ovu našu državu. Ovaj tekst bi se jednostavno mogao pretvoriti u nekoliko desetaka veoma dobrih knjiga , mada se ni tada ne bi moglo sve opisati.Mnogo vam hvala što ste još jednom dokazali na koji se način igra kada na sebi nosite državni dres. 

Našim djevojkama iskrene čestitke na učešću na ovom prvenstvu, uz  poruku  da bez obzira na rezultate, nastave sa treninzima, a rezultat će doći sam od sebe.


 Našim ZLATNIM MOMCIMA upućujemo iskrene čestitke u ime našeg kluba SDIO"Neretva"Mostar , na čelu sa predsjednikom kluba Velija Klepo i trenerom kluba Ibro Isić.

OBAVJEŠTENJE